Детство

Ноември 6, 2015 0 коментари 3278 Hits

Позволете ми да разкажа част от детството си?!

За страховете

Септември 25, 2015 0 коментари 3205 Hits

Тежах близо 150кг.и не си вярвах, не си вярвах да почна, не смеех да почна, защото щях да се проваля ... знаех го, правил съм го и не исках отново! Виждах в съзнанието си една дебела и висока стена изградена от тухли 4-ки!
След време се престраших и започнах да се променям, да полагам усилия и да проявявам воля. Вече свалил до 130кг. аз пак не си вярвах, дали ще мога да продължа, а дали да продължавам?! Въпреки всичко продължих, свалих до 112кг. вече бях станал пример за подражание, но продължавах да не си вярвам, познати и приятели ме питаха „КАК“, а аз гледах в земята и не бях уверен, че мога да им помогна с отговора си: „ами спрях пиенето, тестото ... ям месо и салата“, но го казвах така че и аз де не се чувам, едно плахо и неуверено момче, което се оправдава, защо вече не ходи да пие с приятелите си. Продължавах да виждам непреодолимата стената!

Знам какво Ви е

Септември 30, 2015 0 коментари 3127 Hits

„Чувствам си се добре, има време, не ми се занимава сега с това“ – тези и още много подобни лъжи и аз изричах и дори си ги мислех, по-скоро бях успял да си самовнуша, че са истина.

Да, защото ми беше много по-лесно да се опитам да реша проблема, отколкото да се изправя с-у него, защото ми се виждаше непреодолима стена ... стена от 143кг. !!